Nye kurs!

12.08.2017

 

Vi arrangerer igjen våre populære fiberkurs.

 

Først ut er "Introduksjon til fiberoptikk og WDM" . 5.-6. september. Dette passer for alle som vil ha en innføring i teorien bak fiberoptikk generelt og WDM spesielt. Det blir også gjennomgått hvordan dette vanligvis implementeres i praksis og en del tips til bruk i feilsøkingssituasjoner.

 

Deretter kommer "Grunnkurs fiberoptikk for montører" 12.-13. september. . Dette er et praktisk rettet kurs for alle som skal installere og skjøte fiberkabel. Det blir også en gjennomgang av grunnleggende teori for fiberoptikk.

 

 

Det er begrenset antall plasser så det kan være lurt å være tidlig ute.

 

 

For mer info se nedenfor, klikk her, send en e-post til kurs@fiberworks.no eller ring oss på 23 03 53 30!

Vi skal vokse med nye eiere

 

 

14.07.2017

 

Fiberworks AS (“Fiberworks”) har i dag inngått avtale om at Lifco AB (“Lifco”) kjøper aksjemajoriteten i selskapet. Selgere er selskapets grunnlegger og ledere.

 

Fiberworks ble etablert i 1990 og er lokalisert på Ryen i Oslo. I 2016 omsatte Fiberworks for 93 millioner kroner. Selskapet er en ledende leverandør av fiberoptiske komponenter og utstyr til norske bredbåndselskaper og andre aktører i det fiberoptiske markedet. Avtalen med Lifco vil styrke Fiberworks` evne til fortsatt vekst og utvikling sammen med sine kunder. Fiberworks vil samarbeide nært med det Stockholmsbaserte selskapet Pro Optix AB som Lifco overtok i juni 2017.

 

Nøkkelpersoner i selskapet, inkludert Fiberworks´ grunnlegger og leder Geir Rosenborg, fortsetter som minoritetsaksjonærer i Fiberworks. “Vi mener vi har funnet den perfekte partner for å utvikle  Fiberworks videre. Sammen med Lifco og Pro Optix vil vi utvikle oss til en enda bedre leverandør og samarbeidspartner for eksisterende og nye kunder” kommenterer Geir Rosenborg.

 

 

 

Lifco er et svensk børsnotert selskap som kjøper og utvikler nisjebaserte selskaper. Lifco har tre forretningsområder: Dental, Demolition & Tools og Systems Solutions. Lifcos strategi og filosofi  er langsiktighet og en desentralisert organisasjon med lokale beslutninger. Lifco eier 133 selskaper i 26 land. In 2016 omsatte Lifco for 9 milliarder svenske kroner med en EBITA margin på 15%. For mer informasjon se: www.lifco.se.

Fiberworks er et norsk selskap som leverer optiske transceivere, multiplexere,

mediakonvertere, test - og måleutstyr samt fiberkabel med tilhørende komponenter til det europeiske markedet. For mer informasjon se:  www.fiberworks.no.

 

Det er endelig sommer!

Nå har endelig sommeren kommet til hovedstaden og vi håper at alle våre venner og alle vi kjenner tar seg tid til å nyte det i fulle drag. Spis en is i sola og gå barbeint i gresset!
 

Selv om de mange er i feriemodus, kan du fremdeles handle på nettbutikken vår eller komme innom lageret vårt på Ryen! Der treffer du Andreas eller Jon, som vil hjelpe deg med det du trenger.

 

God sommer alle sammen!

 

 

 

 

 

 

Hva lykke er?
- Gå på en gressgrodd setervei i tynne, tynne sommerklær ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har pusset opp nettbutikken!

 

Tidligere hadde vi to separate sider; www.fiberworks.no og webshop.fiberworks.no. 

For å gjøre det enklere for både dere og oss selv, har vi nå alt i ett!
Nå kan du finne informasjon både om oss og om fiber generelt, samtidig som du handler. Alt skjer nå på www.fiberworks.no. 

 


I tillegg til at vi har pusset opp med nye bilder og fornyet informasjon, er den nye butikken langt mer mobilvennlig enn den forrige. Det betyr at for deg som kunde blir det mye enklere å bruke nettbutikken når du er på farten.
Målet vårt er å få effektivisert kjøpsprosessen, slik at du som kunde enkelt får kjøpt det du trenger. Du kan selvsagt fremdeles ringe eller komme innom, men vi håper at du vil i større grad benytte nettbutikken vår nå som den har blitt så bra.

 

 

 

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.